SuperKindertekening!

Ik werk al jaren als tekenaar voor allerlei bedrijven en uitgeverijen: tekeningen vol fantasie voor kinderen (en volwassenen…)

Ergens in 2011 ben ik samen met mijn oudste dochter Teuntje aan de computer gaan zitten en hebben we een tekeningetje van haar bewerkt en ingekleurd met mijn technieken. Zij wilde namelijk wel eens zien hoe ik dat allemaal deed, dat tekenen.

Het was voor mij geweldig om te werken met zo’n krachtige kindertekening als basis. En Teuntje vond het resultaat ook heel erg leuk.

Met dat idee wilde ik verder werken en zo heb ook een tekening van de jongste dochter Fien bewerkt. Met evenveel plezier, en veel enthousiasme bij haar en anderen die het resultaat zagen.

SuperKindertekening!

Een kindertekening van je kind, kleinkind – of van jezelf van toen je nog klein was – neem ik als basis voor een SuperKindertekening.

Een SuperKindertekening bestaat, naast het origineel, uit een tweede versie: die van mij. De contouren van de originele tekening laat ik volledig intact. Ik maak de tekening dus niet ‘beter’ – waarom zou ik. Wat ik toevoeg is mijn gevoel voor kleur, materiaal, ruimtelijkheid en creativiteit waardoor het origineel tot leven lijkt te komen!

Samen vormen ze een prachtig kunstwerkje waar je naar kunt blijven kijken.

Ik lever een SuperKindertekening als gelimiteerde giclée-druk op hoogwaardig kunstdrukpapier. Dit procedé garandeert kleurvastheid en hoge kwaliteit zodat je je verzekerd weet van een werk voor het leven.

Prijs

Een SuperKindertekening als gelimiteerde giclée-druk kost € 425,00

Meerdere SuperKindertekeningen in één keer? Elke extra Superkindertekening kost dan € 375,00

Tegen een meerprijs vanaf € 125,00 per Superkindertekening kan ik het inlijsten (samen met het origineel) voor je verzorgen.

 

In opdracht

Een aantal SuperKindertekeningen die ik in opdracht maakte:

Vera met haar SuperKindertekening

……………..

 

……………..

……………..

En hoe gaat dat nou verder?

Wil jij ook een SuperKindertekening? Leuk! Laat me dat weten, zodat we wat kunnen afspreken. Je kunt me bellen of mailen. Zie voor gegevens de contactpagina.

Een reactie

Reageren? Graag, hoor. Reageer

Trackbacks voor dit bericht

  1. SuperKindertekening | Lifestyle Blog

Reactie's zijn gesloten voor dit bericht