Illustraties - concepten - commercieel

Studio Monnikenwerk is gespecialiseerd in het produceren van creatief beeld en concept voor topspelers in de wereld van marketing en communicatie, educatie, entertainment, publishing, advertising en loyalty.

Binnen bestaande licenties (zoals Efteling, Disney en Sanrio) ontwikkelen we concept-art, visuals en animaties, ontwerpen we POS materiaal voor retail, leveren artwork voor games en apps en ontwerpen we figurines.

Daarnaast leveren die diensten ook voor nieuw op te zetten licenties.

Wil je weten wat we voor jouw merk kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

 

Dinos rule(d) the world!

Keyvisual Dino's - Loyaliteitscampagne | Studio Monnikenwerk ©

Loyalty campaigns

loyalty_dinos2_studio_monnikenwerk.jpg

Studio Monnikenwerk levert artwork voor loyalty- en spaaracties, met name voor de jongere doelgroepen. We leveren door vroeg in het concept mee te denken de basis voor key-visuals, verpakkingen, collection-boxes en bijvoorbeeld het ontwerp voor de te sparen figurines.

Opdrachtgevers: BrandLoyalty International - Rubinstein Uitgeverij - Efteling - Lidl


Stikeez Fruit & Veggies

Stikeez Markt - Loyaliteitscampagne| Studio Monnikenwerk ©

Design figurine 

Design figurine 

Customer activation

Waar groeien kiwi's? Krijg je goede ogen als je wortels eet? Health & Fun met deze collectables van Stikeez Fruit and Veggies. 

Artwork en figurines voor Lidl. Voor opdrachtgever BrandLoyalty maakten we key-visual voor de campagne, artwork voor instore displays, 24 collectable characters en verzamelbox.

Opdrachtgever: BrandLoyalty International - Lidl International

 
 
Figurines in collection box | Studio Monnikenwerk ©

Figurines in collection box | Studio Monnikenwerk ©


Efteling 60 jaar

Om te vieren dat sprookjespark de Efteling 60 jaar bestond hebben we veel concept en artwork geleverd om de campagne daaromheen mede vorm te geven. De schrijfkabouter zocht voor jou je mooiste herinneringen aan de Efteling op en bundelde die samen in je eigen Persoonlijke Sprookje.

Efteling 60 jaar | Studio Monnikenwerk ©

Efteling 60 jaar | Studio Monnikenwerk ©

Activeren bestaande klanten

Herinneringen aan de Efteling lopen dwars door de generaties heen: met papa en mama voor het eest het spannende Sprookjesbos in. Later zelf, met je vriendjes, de wat ruigere attracties. Jaren later misschien wel met je eigen kinderen? En opa en oma willen best nog een keer mee!

Van elk bezoek aan de Efteling heeft de Schrijfkabouter herinneringen van bezoekers bewaard. En voor haar 60e verjaardag laat de Efteling je deze herinneringen graag opnieuw beleven. Er was eens een sprookje...over jou!  


Qrazy Maniacs

15 characters die je misschien niet 's avonds in een steegje wil tegenkomen. Maar als gezellige knuffel zijn ze erg populair! Voor retail loyaliteitscampagnes in Oost-Europa.

Design character figurines | Studio Monnikenwerk ©

Character design figurines | Studio Monnikenwerk ©


Twee succesvolle spaaracties Efteling Gouden Boekjes

Sprookjes uit het Efteling Sprookjesbos opnieuw verteld en geïllustreerd. In opdracht van Efteling en de Persgroep, uitgegeven door Uitgeverij Rubinstein.

We tekenden de Gouden Boekjes van Hans en Grietje, Doornroosje, De Zes Dienaren, De nieuwe kleren van de Keizer en De Gelaarsde Kat. 

Efteling Gouden Boekjes met verzamelbox| Studio Monnikenwerk ©

Efteling Gouden Boekjes met verzamelbox| Studio Monnikenwerk ©

Voor beide spaaracties leverde Studio Monnikenwerk het artwork voor campagne en ontwerp voor de verzamelbox: respectievelijk een vouw- en bouwhuisje van Hans en Grietje en voor de tweede reeks een Efteling Schatkist.

Efteling Gouden Boekjes met Hans en Grietje verzamelbox | Studio Monnikenwerk ©

Efteling Gouden Boekjes met Hans en Grietje verzamelbox | Studio Monnikenwerk ©

Opdrachtgever: Efteling - Rubinstein Uitgeverij


Naar ons educatief werk of naar onze prentenboeken?

Welke stijl van illustratie zoek je?

We hebben stijlgids voor je samengesteld. Kijk hier om te bepalen welke stijl van illustreren passend is.