Over

Studio Monnikenwerk

Laat ons maar tekenen, dan hoeft u het niet te doen!

Laat ons maar tekenen, dan hoeft u het niet te doen!

Job “Ik ben goed in het maken van kijkplezier.”

“Meestal is mijn werk illustratief van aard. En dan denk je snel aan papier: aan boeken en tijdschriften, aan posters en verpakkingen. Klopt, maar mijn illustraties komen ook tot leven in een animatie of een commercial.”

Laury “Ik teken. Veel! En graag! Daarnaast houd ik ook van tekenen, wat ik veel en graag doe. Het enige wat ik misschien wel nóg leuker vind, is tekenen. Maar goed, daar heb ik niet erg veel tijd voor, aangezien ik vaak al zit te tekenen.”

Anne “Ik plan, adviseer, zoek naar nieuwe mogelijkheden tot samenwerking en denk mee over extra toepassingen voor ons werk. Hoe meer projecten ik tegelijkertijd kan sturen, hoe lekkerder het voelt dat we het altijd weer voor elkaar krijgen.”

Lekker sfeertje!

We hebben onze studio natuurlijk niet zomaar ‘Monnikenwerk’ genoemd. De ambachtelijkheid en precisie die van die naam uitgaat past goed bij ons werk.

Typerend voor wat we maken, is het gevoel voor detail, de aandacht voor materiaaluitdrukking. Vaak zachte kleuren en lijnen en een vleugje van vroeger. We geloven bovendien oprecht dat het plezier, de creativiteit, de aandacht en de zorgvuldigheid die voor ons werk en manier van denken zo typerend zijn, zijn weg naar de kijker vindt.

We hebben de ingrediënten in huis voor het overbrengen van kennis, verhalen en emotie.

Advies/Contact

Je wil met ons samenwerken of verkennen wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak via dit contactformulier.


Instagram

Volg ons op Instagram